Ексклузивно! Притеснителна информация достигна до ушите на Hotnews.bg!

От наши източници научихме, че скандалната моделка Зорница Линдарева, която стана известна като любовницата на мъжа на ''шестата по красота в света'' Жени Калканджиева е била приета по спешност в болница!

Припомняме, че в момента Линдарева е част от съквартирантите в новия сезон на Вип Брадър, където като двойка участват и Жени Калканджиева с неверния си съпруг Стефан Манов - Тачо.

Досега станахме свидетели на изключително интересни моменти между тримата - от прегръдката с която Жени посрещна Зорница в Къщата, до обяснение в любов на Зорница към Тачо, скандали за пари между двамата ''съгрешили'', както и много разкрития за интимните им моменти в леглото. Разбира се по-голямата част от тези словоизлияния бе подкрепена от солидно количество алкохол...

Изглежда че психиката на лабилната брюнетка не е издържала и Зорница е постъпила в частната клиника ''Токуда'' вчера в 10 часа сутринта. Линдарева е била в изключително тежко състояние след употребата на солидно количество алкохол заедно с антидепресанти!

Към момента от риалитито не са излязли с официална информация за състоянието на брюнетката!

Припомняме:

Зорница не бе добре приета от останалите Съквартиранти, като повечето от тях смятат, че мястото й не е в Къщата и осъждат поведението й. В резултат тя събра цели 8 гласа анти-вот от Съквартирантите и бе ''изгонена'' заедно с Иво Аръков и Атанас Месечков от шоуто. Вместо това обаче от риалитито тайно изпратиха тримата в "трудово-възпитателното" общежитие, където Зорница не бе пощадена от критиките на танцьора Месечков -