Моделката със спорна репутация Зорница Линдарева, прочула се като момичето, което разтури брака между Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо, има нов влиятелен любовник, пише "Уикенд".

От лятото насам Линдарева, както е наричана стройната хубавица в светските среди, върти любов с влиятелен ливански бизнесмен от обкръжението на митичния бос на амфетамина Адел Саркис.

Ливанецът, който има солиден бизнес в България, свързан с покупко-продажбата на скрап и шлака, е щастливо женен от 20 години, но това не му пречи да прекарва по-голяма част от времето си със Зорница.

Арабският баровец е подарил мезонет на красавицата в столичния квартал „Гоце Делчев”, чиято стойност надхвърля 300 000 лева. Освен това богаташът е дарил на хубавицата и лъскав джип „Рейндж Ровър”, който е на нейно разположение заедно с шофьор и охранител.

Завистливи „приятелки” на Зорница не пропускат да вметнат, че шофьорът и охранителят са всъщност застраховка на ливанския баровец, че новата му интимна муза няма да му кръшка, докато той е по бизнес дела извън България.

„Кака Зорче повиши рязко стандарта си, откакто яхна арабинът. Вече пазарува чанти за по 5-6 000 евро от последните колекции на „Ерме” и „Луис Вютон”, това лято прекара основно в Сен Тропе, Монако и на Минокос”, докладват свидетелки на възходящата кариера на върлинестата красавица.

Новия статут на Зорница обаче й коства нощните забавления. Разправят, че ливанският баровец забранил на хубавицата да излиза сама и в женски компании, не я пускал даже на разточителни обеди с нейни приятелки, без да й прикрепи „опашка”.

Освен това арабинът бил твърдо против Зорница да консумира алкохол и наркотици – пороци, на които доскоро скандалната манекенка се отдаваше с охота и без задръжки.

„Не е ясно колко време ще се задържи с ливанеца, но слава богу, онзи поне й приписа мезонета и джипа на нейно име”, коментират познати на Зорница Линдарева.

Източник: БЛИЦ

Снимка: Facebook