Ако екипът на шоуто „ВИП Брадър“ играеше честно, то Зорница Линдарева отдавна трябваше да е на свобода, а не в Къщата. Тя получи умишлено имунитет още при първите номинации, въпреки че съквартирантите й пожелаха да си тръгне.

Зори събираше най-висок вот от своите „колеги“ в реалитито, но Големия брат предпочете да вземе за жертви Мартин Мартинов, а след това и Евгени, макар Линдарева да бе фаворитка на зрителите за изгонване, пише hotarena.net. Все пак предстоеше Тачо отново да влезе в шоуто, а ако неуравновесената „психоложка“ бе напуснала, нямаше да е интересно.

Мнението на аудиторията за моделката, във форуми и в социалните мрежи, бе единодушно, че тя е дразнител и няма място при останалите ВИП-ове.

Тази версия бе за пореден път доказана, когато позволиха на зрителите да излъчат следващият номиниран. Правилото бе да харесат снимката на този участник, който да се бори наред с определените за изгонване от останалите съквартиранти.

Зори води убедително с над 10 000 лайка.

Дали този път волята на зрителите ще бъде чута и дали от шоуто ще си признаят, че Линдарева е най-мразеният участник, който по логиката би трябвало да е следващият изгонен участник, предстои да видим.