Медиите наскоро гръмнаха, че Зорница Линдарева е изчезнала безследно и никой нищо не е чувал за нея в последно време, напомня HotArena.

Бившата моделка обяснява в интервю, че постоянно си триела фейсбук профила, след което го пускала за кратко и после отново го премахвала. Щом прочела, че е изчезнала, се обадила на баба си най-напред, за да не се притесни.

Всъщност изчезва от социалната мрежа пак заради баба си – преди време жената прочела, че внучката й си изгорила лицето, а към статията била приложена снимка на Зорница от личния й профил. Написаното нямало нищо общо с действителността, но възрастната дама била силно разтревожена.

Линдарева разказва и за приключенията си в Дубай, тъй като имаше слухове, че се е преместила там. Тя обяснява пред „Шоу“, че просто обича да ходи там и посещава арабското емирство почти всяка година, но не е заживяла там.

Говори и за честите си посещения в Турция, които доведоха до слуховете, че ще приема Исляма. Такова намерение всъщност Зори няма.

„Стана така, че тръгнах от там за България няколко часа преди да се случи атентатът в Рейна“, разказва тя за последното си посещение в южната ни съседка.

Линдарева изтъква, че покрай нея нищо интересно няма – нито женитби, нито разводи. В момента набляга върху четенето на руска литература по темите философия, психология и езотерика.