Бившата Съквартирантка Зорница Линдарева разкри, че е безкрайно благодарна на продукцията за грижите и помощта, които са й оказали, докато била част от формата.

„Престоят ми във VIP Brother беше изключително градивен – аз съм много благодарна на продуцентите, на формата, за начина, по който се грижиха за мен вътре. Аз бях много обгрижван Съквартирант – и медикаменти ми даваха, и доктори ми викаха постоянно, заради консултациите 2 пъти седмично с Ани Владимирова, психиатър дори дойде в сферата на хранителните разстройства, сменяха ми лечението – наистина мога само да благодаря на формата“, категорична бе Линдарева, пише bliasak.bg.

„Отделно ситуациите, в които изпадах там – нова мисия примерно, поставяха ме в условия, в които в реалния живот няма да ми се случат и този опит можех да го придобия в следващите 20-30 години. А тук в синтезиран вариант получаваш за себе си информацията, смилаш я, преработваш я и просто се провокираш себе си и градираш като личност! Наистина съм безкрайно благодарна!“, допълни още бившата Съквартирантка.