Чисто нов човек е скандалната моделка Зорница Линдарева!

Прочула се като най-известната любовница в страната след връзката си с Тачо - мъжа на Жени Калканджиева, Линдарева в момента е започнала живота си на чисто.

От една година насам Зори прекарва времето си предимно в Турция, а от време на време прескача и до Дубай. Линдарева цитира Корана, носи забрадка и е на път да приеме ислямската вяра, издават приближени до моделката.

Зори се е отървала на косъм от кървавите атентати в Истанбул навръх Нова година. Линдарева е посрещнала 2017 г. именно в южната ни съседка. За щастие е била в заведение далеч от мястото на атентата.



Със снимки с наргилета, цитати от свещената книга на мюсюлманите и хвалебствени слова за живота в мюсюлманския свят е бъкан личният профил на Линдарева в социалната мрежа.

Близките до брюнетката сериозно се притесняват какво се случва с хубавицата. По всичко личи, че разочарована от българските мъже, Зори си търси половинка на чужда земя и предпочита мюсюлманин.

След връзката си с Тачо моделката така и не намери любовта в лицето на десетките обожатели, които тичаха след нея. За кратко се виждаше с прочут бизнесмен, но и там нещата не потръгнаха.



Единственото, което накара моделката да се завърне в родината, беше юбилейният спектакъл на великата Стоянка Мутафова. След силикона, скъпото вино и лудите купони Стоянка е едно от малкото неща, които Зори харесва в родината. Линдарева не пропусна спектакъла на любимката си.