Зорница Линдарева се върна при старото си гадже.

Папараците на Николета Лозанова единствени изловиха силиконовото изкушение да се гуши в обятията на прехвърлилия отдавна втората младост бизнесмен Ивайло Тодоров, познат повече като Иво Редбула. Това са първите снимки на бизнесмена въобще.

Иво и Зорница демонстрираха опасна близост, хванати под ръка, докато излизаха на пазар от дома на първия вносител на световноизвестната енергийна напитка.

Редбула се вживя в ролята на кавалер и чинно отваряше и затваряше вратите на кооперацията на ул. „Мур" в кв. „Манастирски ливади" след кръшното си гадже.



По време на разходката Зорница, която носи името на богинята на утрото в славянската митология, а в София я знаят като топ златотърсачка, сияеше от щастие, или поне играеше ролята си на влюбена в чичко-паричко доста успешно.

„Да, двамата пак са заедно. Тя видя, че с човек като Стефан Манов - Тачо няма бъдеще, няма и пари. Затова след няколко мили думи по телефона прие поканата на Иво Редбула за вечеря, после за няколко дни се сближиха отново и сега пак са двойка", издадоха приятелки на Зорница, потърсени за коментар на папарашките ни снимки.



Двамата с олиселия баровец бяха любовници доста преди Тачо да нахлуе в живота й с бира в ръка. След изцепките на бившия на Жени Калканджиева във „ВИП Брадър", при една от които той заши як шамар на моделката, Линдарева взела окончателното решение да търси по-спокойна и финансово подплатена връзка.

Така се стигнало до възкресяване на аферата с Иво Редбула, който впрочем е женен. Кадрите ще бъдат излъчени в предаването на Николета „Папараци" тази неделя от 22 часа по Би Ти Ви.

За богаташа се знае изключително малко, защото Ивайло Тодоров упорито избягва всякакви светски събития, където може да бъде засечен от светските репортери.

Все пак е ясно, че това е човекът, който пръв е започнал да внася тонизиращото кофеиново безалкохолно „Ред Бул" преди цели три петилетки. За него е писано, че през 2000 г. се опитал да уреди българско турне на балканската фолк икона Лепа Брена.

Към момента обаче не е ясно какъв е бизнесът му. Твърди се, че негови фирми оперират на пазара за недвижими имоти.