Отскоро Зорница Линдарева се изявява като блогър във сайта на Ани Владимирова и дава съвети на хора, които искат нейното мнение като психолог – второто висше образование, което в момента завършва, дойде като гръм от ясно небе.

Кой би се доверил точно на Линдарева – неуравновесеното момиче, което само не е намерило себе си и години наред е на медикаменти, заради личностните си проблеми?

Но, както често се случва с участници в най-известното риалити, оказа се, че Зори има и друго лице, останало напълно скрито от очите на тези, които я познават само от екрана.

„Предаването не е създадено с цел да показва същността на хората вътре, а някаква определена тяхна социална роля и етикет – казва Линдарева пред Story.

"Аз не влязох във VIP Brother като висшист с икономическо и психологическо образование, а като манекенка и любовница. Форматът е създаден с цел максимален зрителски интерес, затова той няма как да оставя обективна преценка за участниците. В крайна сметка аз и целево не намерих за нужно да доказвам другите мои социални роли, тъй като влязох с друг статут“, допълва Зори.