Големият победител в тазгодишния формат на VIP Brother се оказа не спечелилия вота на публиката Влади Въргала, а Зорница Линдарева, която с участието си, привлякла вниманието на американски продуценти, снимащи у нас.

Преди броени дни стартираха заснемането на лентата Код: Лондон, продължение на Код: Олимп, който също бе заснет в България.

Линдарева се харесала на кинаджиите, след като изгледали нейната имитация на атрактивната рускиня Людмила Захажаева, в която тя отправя критики към съквартирантите по много професионален начин. Из коридорите на киноцентър Бояна се шушукало обаче, че Линдарева със своята визия и излъчване би била подходяща за по-драматична роля.

Ето какво споделя самата тя за евентуалното й участие в продукцията, в която главно действащо лице е секссимволът Джерард Бътлър:

"Радвам се, че поне някой е гледал на мен не като "любовницата на Тачо", а като перспективна личност. Щастлива съм, че актьорския ми потенциал е забелязан, но не си правя празни илюзии за холивудска кариера на този етап от живота ми. Това признание може само да ме амбицира да се развивам в тази насока и когато придобия нужната квалификация, наистина да се докажа като актриса. Това може би е моето призвание!"