Манекенката Зорница Линдарева, която се опита да открадне Тачо от Жени Калканджиева, е в много тежко здравословно състояние.

Това разказаха притеснено нейни приятелки и допълниха, че за последния месец е отслабнала с повече от 10 килограма.

Гледката на измъчената доскорошна красавица била повече от потресаваща, а хлътналите очи и стърчащите като пръчки ръце били повече от достатъчни, за да уплашат и най – коравосърдечните хора.

„Заприличала е на жив скелет, гледката наистина е страшна. Опитахме да говорим с нея, но не се получи. Непрекъснато плаче, дума не можеш да извадиш от устата ѝ. Явно напрежението около драмата с Тачо си е казала думата, нервите ѝ просто свършиха. Доколкото разбрахме мъката за изгубената любов е огромна и тя не може да я преглътне”, разказват отлично осведомени източници.

Оказа се, че Жени Калканджиева и Зорница са имали няколко неофициални срещи, приключили неприятно и за двете страни.

Въпреки че за пред хората до последно твърдяха, че няма да се карат, истината явно е малко по – различна. Защото докато калената в битки и неволи Жени поне привидно цъфти от щастие, Линдарева се оказа с разсипана имунна система и болна от анорексия.

Допълнителна информация идва и от посетители на известна столична клиника, които с ушите си чули как Зорница се оплаква пред лекарите, че напоследък е стопила повече от 10 кг. без да го желае. Казала още, че се чувства напълно срината и търси незабавна помощ, за да оцелее.

Хора от болницата потвърдиха, че тя действително е била там. Според тях обаче в момента е пипнала вирусната бронхопневмония, която идва като следствие от вирусното заболяване, върлуващо в момента из цяла България.

Симптомите на болестта са обща отпадналост, силна кашлица и хрема, няма температура. Ако не се вземат мерки обаче, вирусът тръгва към белите дробове.