Зорница Линдарева вече не само не крие връзката си с Любо Ганев, но и се хвали с подаръците, които й прави спортистът.

Последната прищявка, на която Ганев й угодил, са нови джуки.

Бившата любовница на Тачо сама се похвали с придобивките си. „Щастлива съм с новите си устни“, написа Зори под снимка, на която позира с хиалуроновия си подарък.

Според запознати, корекцията била правена в една от най-скъпите клиники у нас и по най-новите методи. Затова и Линдарева толкова се гордее с джуките си.



Любо Ганев пък и стотинка не се скъпял за любовницата си, още повече, че обича жени с големи, плътни устни.

Исполинът е известен с „широките си пръсти“ и безметежните си харчове по красиви жени. Неслучайно, откакто се раздели с жена си, Ганев е сред най-желаните ергени у нас. Със сигурност причината не е в „сините му очи“.



Съвсем наскоро Любо поглези Зорница и с друг, не по-малко скъп подарък – почивка в Дубай. Двамата отседнали в ултра луксозен 5-звезден хотел с всички екстри, а по време на престоя Ганев нонстоп развеждал Линдарева по моловете да си пазарува скъпарски бижута и дрехи, твърдят запознати.

Милионерът не бил пестелив и откъм романтични жестове. Като стар, добре обигран Казанова, той всеки ден събуждал Зорница с огромен букет цветя, пратени по куриер.



А моделката му се реванширала с домашно приготвени вечери на свещи.

За харчлък пък Любо Ганев всеки ден давал на любовницата си по 3 до 5000 лева, с които да се поглези в любимия козметичен салон и спа комплекс, пише hotarena.net.