Зорница Линдарева иска да замине в чужбина и да се лекува в добра клиника след края на „ВИП Брадър”.

Моделката е притеснена, че престоят й в Къщата върнал с нова сила психичните й проблеми – булимията и зависимостта към хапчета.

Тя сподели, че щом напусне шоуто, ще се подложи на нова серия психотерапия, за да възвърне доброто си състояние, пише Pik.bg.

Притеснени за бившата любовница на мъжа на Жени Калканджиева Тачо са и близките й. Според тях скокът във враждебната среда на „ВИП Брадър” накарал Зорница да злоупотребява с алкохола. Тя до последно не била сигурна дали иска да взриви и без това крехкия мир в семейството на Жени и Тачо пред очите на цяла България. Това обясниха родителите на Зорница и разкриха, че през последните 15 години тя лекува булимия с антидепресанти и психотерапия.



„Видяхме я в не дотам добра светлина, но и напрежението вътре е много голямо. Донякъде я оправдавам, че посегна към винцето. Преди да влезе в шоуто не се беше хранила няколко дни, а пиеше медикаменти”, обясни майката на Линдарева.

„Проблема с хранителното разстройство се появи когато беше в 8 клас. От тогава все се бори, прави стъпка напред и две назад. Тежкият път на лечението отвори интереса й към психологията и Зорница това мисли да запише като второ висше след като се стабилизира”, обясни майката на моделката.