Полуфиналната вечер на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011”, организирано от Студентския съвет премина в смях, закачки и гафове на водещата Светлана Василева.

“Мис Плейбой” допускаше езикови грешки, но го правеше особено симпатично подпомагана във воденето от “Мистър УНСС 2010” Даниел Петканов.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС отново е съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах” и затова всички събрани средства от покани за полуфинала ще бъдат преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом “Даскал Ботю” в Калофер.

Председателят на Студентския съвет Калоян Димитров обяви по време шоуто, че благодарение на благотворителната кампания вече са дарени повече от 57 хиляди лева на дома “Даскал Ботю”.

Зрителите в претъпканата аула на УНСС бяха смаяни от живописната хореография на участниците, подготвена от Митко Марков, официален хореограф на събитието и коментираха след края на полуфиналната вечер, че седмото издание на конкурса вече смело може да се сравнява с “Мис България”.

След полуфиналa, в резултат на SMS гласуване, до финала отиват Христина Ангелова, Николай Желев, Полина Христова и Иван Ненов.



От своя страна авторитетно жури избра следните финалисти: Елена Ангелова, Виктор Великов, Ина Терзийска, Васил Йовчев, Антония Радева, Петър Атанасов, Габриела Василева, Атанас Пъчков, Моника Момчилова, Михаил Томов, Александра Бозова и Никола Батинов.

Председател на журито бе проф. д. ик. н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС, а сред членове се открояваха “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова, “Мис България 2007” Юлия Юревич, ексадреналинката Жана, водеща на лайфстайл рубриката “Сладки приказки” в сутрешния блок “Бодилник” на ТВ 7, Юлияна Дончева, спортния агент Георги Градев и Мартин Петров, мениджър на медийната група на Sportal.



В изданието на събитието през настоящата година участниците дефилират със спортни облекла, бански костюми и официални тоалети, осигурени съответно от “Reserved”, “Bluepoint”, ателие “Симон” с дизайнер Гергана Симеонова и модна къща “Andrews fashion studio”, а аксесоарите на участниците са слънчевите очила на фирма “Kwiat”.

За настроението на публиката в полуфиналната вечер се погрижи Лазар, нашумял с парчето “Заместител”, което самият изпълнител представи и в последното издание на “Евровизия”.



Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са TV 7, Sportal.bg, Blife.bg, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg, а събитието се провежда с подкрепата на дискотека PlayHouse, покер сайтът Igrach.com, салони за красота “Angel fase” и туристическа агенция “Смарт травъл”.

Повече информация за целия конкурс, участниците, галерии от снимки и всичко останало може да намерите на официалният сайт на “Мис и Мистър УНСС 2011” - .