Президентът на Русия Владимир Путин, присъства на представлението „UFO” на „Большой Московский Цирк” в Москва. Възхитен от зрелищното шоу, с изпълнение на номера на ръба но човешките възможности, Путин поздрави артистите.

В личен разговор с танцьора със специфични потребности, закрил параолимпийските игри в Сочи - Виктор Кочкин, Путин каза: „Браво момчета. Никога не се отчайвайте, а вървете само напред без притеснения."

„Тези негови думи много ни вдъхновиха и се стремим да постигаме повече успехи в живота. Ако човек е достатъчно упорит - може да изуми цялата планета със способностите си”, сподели Виктор Кочкин, след срещата с руския президент.

За двучасовото шоу в България на 5-ти март в София, зала „ Арена “Армеец” и 8-ми март в Русе, зала “Булстрад” Арена” от Дубай ще пристигнат три тира с декор и реквизит. Необходими са два дни строеж за техническото изпълнение на грандиозните представления.

Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни, основала "Болшой Московский Цирк". Наричат себе си "абсолютни лидери" по продажба на билети в Русия, предполагат и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на най-новия спектакъл на "Болшой Московский Цирк" - UFO.


 
Припомняме:
За първи път в България ще гастролира „Большой Московский Цирк” със свръхтехнологичната си извънземна програма „UFO” „Большой Московский Цирк” с програмата си „UFO” представя друго измерение на всичко видяно досега на световната циркова арена! Двучасовите представления в България са на 5 март, 2016г., София „ Арена “Армеец” и 8 март, Русе “Булстрад” Арена”. Организатори са DEGRIS EVENTS.

“UFO” е извънземно шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с инопланетяни и извънземна цивилизация и разум. Зрителите на това фантастично, цирково шоу могат да очакват приключения, полети на космически кораби и неидентифицирани летящи обекти под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти. Авторска музика изпълнена от жив оркестър, опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и галактически пейзажи. Всичко това и много друго в новото шоу "UFO". „Нечовешки възможности” ще покажат най-добрите циркови артисти в Русия с награди от Монте Карло. Някои от участниците са - едни от най - високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от участниците в закриването на параолимпийските игри в Сочи - Виктор Кочкин, най – гъвкавият човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най – старите циркови династии – клоунът Адам Талин и мн.др. Общият брой на хората в тази мащабна продукция превишава 100 човека, а реквизитът нужен за построяването на сцената и космическия кораб е с тежест 15 тона!

Билетите се разпространяват в мрежата на Евентим http://www.eventim.bg