На Big Brother му се наложи да вземе безпрецедентно решение, изгонвайки две от участничките във формата - Силвия и Ирена, след като момичетата стигнаха до физическа саморазправа.

Драмата се разигра след изгонването на Цветелин и Братухчев и след последвалото парти на победителите от мисията - Никита, Анита, Ирена, Ади и Катя.

Катето не пожела да се включи в купона, макар че именно тя беше в основата на победата на тима. Причината - тя все още беше разстроена от напускането на бизнесмена.

Повишеният адреналин в комбинация със солидно количество алкохол докараха до сериозна схватка Силвия и Ирена. Еротичният модел заплаши ромката, семейството и детето й със смърт.

Детската учителка търпя обидите, но накрая избухна, когато намесиха детето й, и хвърли обратно стола, който удари Силвия по крака. След това напрежението ескалира, двете се нахвърлиха една върху друга и се наложи да се намеси охраната на Big Brother, която нахлу в къщата.

Зрителите не скриха задоволството си от факта, че Големия брат е изгонил Силвия, но повечето бяха на мнение, че Ирена не е трябвало да напуска, тъй като тя само се е защитавала.