Зейнеб Маджурова, която нашумя покрай участието си в първия сезон на "Биг Брадър" преди доста години е сред най-дразнещите лица в телевизионния ефир, научи HotNews.bg. Зрители на обедния блок на Нова телевизия - "На кафе", масово се възмущават от медийните появи на бургазлийката и липсата на всякакъв професионализъм за ко-водещ на Гала.

"Защо махнаха по-кадърните девойки на Гала?! На тази от километри й личи, че е надута пуйка и не на мястото си. А с това ръкомахане постоянно, стои като вятърна мелница", коментират зрители. Те симпатизират доста повече на репортерката Деси, която дори не ги дразни с определението "българската Ким Кардашиян".

Тези, които познават Маджурова отблизо са категорични, че българката с турски произход, се е главозамаяла откакто е с милионерският син Стоян Балевски. Въпреки, че двамата още не са сключили брак, както се говореше в средите, Зизу не спира да изтъква положението си. "Опитва се в очите на хората да изглежда голямата работа, а всъщност е нищо особено. Не спира да се изтъква колко е на "ти" по различни въпроси. Даже се прави на голяма специалистка по естетичната медицина. Ще кажете, че е завършила медицина, а то... общи приказки от чуто и прочетено в интернет", коментират самозабравилата се риалити персона.

"Не спира да си придава важност и в работата. Повечето хора от екипа на предаването не я харесват, тъй като я усещат как лети в облаците. Въпрос на време е да изчезне от ефира", допълват информатори.