След като Цвети и Виктор си размениха много целувки край лагерния огън и във веселата компания на почти всички фермери, отношенията им отново зациклиха. Строителят се отдръпна от стюардесата веднага след интимните ласки и я избягваше упорито през целия ден. Тя пък призна, че харесва повече друг участник. На следващия ден Цвети и Мартина разговаряха по тази тема в градината, като 26-годишната софиянка направи любопитно признание.
Цвети:
Какво ще правя с Виктор, той си е хлътнал.
Мартина:
Ти искаш ли го това нещо? Искаш ли тази връзка?
Цвети:
Не, но с един определен човек – да.
Мартина:
С Пламен ли?
Цвети:
Той ми е топа на топа.
Това признание подразни зрители, които веднага заподозряха Цвети в прекалено кокетство и високо самочувствие. Те я сравняват с Даяна от предишния сезон на Фермата, макар да признават, че актрисата бе много по-красива и енигматична от стюардесата. „Това глупаво върти опашче. Как може да си играеш с хората. Всичко при този особа е поза. И е наедно с "шефката си",едни сюжети, едни филми.... чудо. Змиярки, гнус ме е“, коментира зрителка.

„Поведението на госпожицата е характерно и за много други дами. Ако паметта ми не ме лъже, точно тя в първите седмици каза, че не се нуждае от любов... (нещо от този род беше)... според мен тя изобщо не харесва Виктор, тя харесва начина, по който той я кара да се чувства, защото нали.. няма нужда от любов .. и понеже Пламен не и обърна вниманието, което тя очакваше, дай да си станем "гаджета" с този, който и дава това внимание“, пише друга.