Не малка част от зрителите на "Къртицата" определиха като неадекватно поведението на бащата на Радина - Христо Кърджилов, спрямо ситуацията с личния живот на дъщеря му.

"Изключително неадекватно родителско поведение", "За съжаление не си избираме родителите!", "Потресена съм от всичко, което каза и направи този човек. Та той не повярва на нито една сълза на дъщеря си. Е, как тогава да й вярва Деян", са само част от коментарите на зрителите във Facebook страницата на "Къртицата", пише bliasak.bg.

Разбира се, има и такива, които все пак влизат в положението на родителя на Радина, като според тях той е предпочел да не играе по свирката на продукцията. Припомняме, че снощи Христо Кърджилов коментира, че както Радина, така и Деян са изключително драматични хора и дори попита дали някои от нещата, които те направиха в Базата, не са режисирани.

Последните му думи пък бяха за това, че най-вероятно ще включи този тип драматични отношения в следващата си книга, с което още повече скандализира публиката.