Фолкзвездата Преслава бе посъветвана от зрител да не флиртува със Станимир Гъмов, за да не сваля нивото си.

Темата за искрата между актьора и певицата бе водеща в „Мисия жива връзка”, която даде възможност на феновете да се свържат в скайп с всеки от съквартирантите във „ВИП брадър” вчера.

„Опасявам се, че съм заблудила зрителите. Отношенията ни с Гъмов са само приятелски”, сподели със свенлива усмивка Преслава.

Гъмов пък не спря да се шегува с факта, че събеседничките му са избягали от час само за да го попитат дали е влюбен в изпълнителката на „Водка с утеха”.

„Дали изпитвам чувства към Преслава? Да, разбира се, че имам симпатии, тя е много красива жена”, лаконичен бе факирът в кукления театър.

Спекулациите около близостта на Гъмов и Преслава ескалираха след мисия „Хотел”, която вкара в къщата Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Мис България Антония Петрова. Именно тя насърчи Преслава да не крие симпатиите си към „мъж от друга вселена” като Гъмов, защото това ще я покаже в друга, още по-добра светлина пред публиката. „Харесвам го много. Разсмива ме непрекъснато и като характер много ми допада. Какво се случва между нас и на мен не ми е ясно. Но се върнах в шоуто основно заради него”, призна звездата.