Антония и Петър от „Фермата“ потвърдиха, че са на крилите на любовта, като пуснаха своя обща снимка от Свети Валентин, който избраха да празнуват в Дубай. Още преди месеци стана ясно, че двамата са заедно, но това е първата им интимност, която показват в социалната мрежа, видя Hotnews.bg. Целувката им не изненада внимателните зрители на предаването, които забелязаха увлечението на красавицата по секси пилота още докато бе в стопанството.

По онова време по волята на продуцентите Петър трябваше да го играе съперник на фокусника Данчо за вниманието на Даяна, но днес той е в обятията на Антония. Зрителите обаче се питат остават ли Петър и Калоян приятели, защото гвардеецът също имаше щения към брюнетката.

„Тази снимка показва приятелството между Калоян и Петър във фермата, и най-вече общите интереси“, отсичат бесните фенове на шоуто, подозирайки двама мъже в задкулисни договорки. „Показва хората без морални ценности. Не му стигнаха жените от „Фермата“, че и на приятеля си взе“, недоволстват почитателите на Калоян.