Зрителите на риалитито ''Пътят към короната 2'', което проследява избора на Мис България 2012, ще имат възможност да определят своята фаворитка за титлата.

Посещавайки официалния сайт на конкурса , всеки фен на най-престижния конкурс за красота в България, ще даде своя вот за едно от момичетата. До снимката на всяка една от кандидатките ще се изписва и броят на събраните гласове. Така феновете ще могат да следят как се представя тяхната фаворитка и мястото, което тя заема спрямо своите конкурентки.

Момичето, което получи най-много гласове на публиката, освен материална награда, ще получи и предимство на финала на Мис България 2012, който ще се проведе в ефира на TV7 на 28 април (събота) от 20:00. Кандидатката на публиката ще има един глас повече, който ще е равен на глас на член на журито. 

Освен това красавицата ще получи изящно бижу от едни от най-уважаваните европейски производители на бижута Altinbas Jewellery. Колието има формата на нар, който символизира изобилие от успехи, и е с рубин.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: