Зорница Линдарева е съквартирантът във VIP Brother Образцов дом, номиниран от зрителите на Нова за изгонване от Къщата на Facebook страницата на шоуто.

В понеделник тя ще се бори за зрителските симпатии за оставане във формата с Тачо и Жени, Камелия Воче, Албена Вулева, Камелия Тодорова и Ели Гигова.

По време на елиминациите Домсъвета ще спаси един от номинираните, а зрителите ще решат кой да напусне шоуто завинаги.

Междувременно скандалите и страстите в Къщата не стихват. Камелия Воче беше на ръба да напусне Образцовия дом след поредица от скандали с Албена Вулева и майка ?.

Безбройните обиди, които трите жени си разменят от няколко дни насам, достигнаха до точката си на кипене, щом беше намесена и темата за децата. Воче нападна грубо Албена, като заяви, че ако е нормална, до сега е трябвало да има деца.

Людмила пък защити дъщеря си и обвини Воче, че не е отгледала читави деца, защото е истеричка. Това сложи край на търпението на Камелия и тя си събра багажа, вдигайки истеричен скандал.

По време на живото включване снощи обаче Камелия Воче обяви, че няма да напуска шоуто и ще довърши участието си заради останалите Съквартиранти.

Отношенията между Жени и Тачо стават все по-странни. След като Калканджиева заяви, че няма да разговаря с мъжа си до края на шоуто, той няколко пъти опита да се извини и да я омилостиви по безброй чудати начини.

След като всеки път срещаше студено пренебрежение, Тачо предупреди шестата по красота в света, че скоро може да потърси ласки при друга жена, а възможността не закъсня.

Ели Кучкова кокетно помоли Тачо за помощ в кухнята, а той предложи да й покаже някои неща и в спалнята, след което заяви, че ако я беше срещнал няколко месеца по-рано, сега можеха двамата да са двойка в предаването.