Петя Буюклиева напусна Къщата на полуфинала на Big Brother All Stars.

Певицата няколкократно беше спасявана при предишните й номинации от зрителите, но полуфиналът на най-гледаното шоу доказа, че никой не е застрахован от елиминациите в шоуто.

С най-висок зрителски вот билет за финала получи Катето Евро, следвана от Тодор Славков и Ники Китаеца. Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева и Христо Трифонов бяха застрашените от изгонване на крачка от големия финал, а Домсъветът ги подложи на щателна проверка, като им зададе най-провокативните въпроси на живо. Очевидно Петя не успя да издъжи проверката и напусна шоуто.



На полуфинала на Big Brother All Stars 2014 зрителите видяха различните обрати в отношенията между обитателите на Къщата през последните дни. Ники Китаеца доказа, че любовта и омразата са двете страни на една монета.

Фитнес инструкторът се превърна от ухажор на Калина в неин нападател и враг. Николай каза грозни думи по адрес на журналистката, а емоциите му бяха провокирани от факта, че красавицата предпочете да гласува за Емил при избора за най-силен мъж в Къщата вместо за него.

Тодор Славков отново зае централно място и привлече погледите на всички, след като прекали с чашките и отново получи пристъпи на ексхибиционизъм. Това не се хареса на останалите Съквартиранти и Катето отново обяви, че няма да му говори повече.