Зрителите оплюха водещите на "Фермата".

От няколко епизода насам Иван и Андрей гледат с насмешка на тези от фермерите, които подкрепят Стоян.

Официалната страница на предаването буквално бе "залята" от възмутени коментари относно тайната подкрепа на друг участник - Финци.

Ето една малка част от коментарите в страницата на "Фермата":

"Бутате Финци на финал. Иван се присмя на избора на Дий-Стоян, а след това облекчаващо си отдъхна виждайки избора на Крум-Финци. Не е хубаво така! Но Стоян пак ще победи!".

"Браво Финци! Успя да излъжеш баламите. За мен ти си Фурнаджийска лопата. Лицемер. Според ситуацията. Добре ги изигра всичките. Днес съдейки по реакцията на Иван ОТНОВО се убедих, че ВОДЕЩИТЕ СА ПРИСТРАСТНИ !!! Изгубихте ме като зрител и догодина няма да Ви гледам ! Цървули алчни".



"Каква мазна физиономия направи водещият и как си пролича, че всичко е нагласено! Финци е едно от най-лицемерните същества! Изключително фалшив! А Стоян много добре ще им обясни с действия! Три победи на дуели, а малоумниците гласуваха за този плужек! Стоян - искрен и супер можещ, и кадърен човек!".



"Иван - престани да настройваш хората срещу СТОЯН! Като сме един народ бъди неутрален!!! И на теб някой да ти засегне достойнството, няма да говориш подобни глупости!".

"Иван ме отврати, повръща ми се от него. Харесвам и Финци и Стоян. Но поведението на продуцент и водещ, който показва пристрастията си, е мнооого грозно".

"Иван и Андрей са толкова пристрастни, още от самото начало си личеше пристрастието им към Финци!!! А отношението към Стоян беше повече от неуважително... Финци ми идва малко фалшив, а Нико изобщо не заслужаваше да стигне до този етап на играта, напълно безполезен играч!".

Снощи именно Финци стана вторият сигурен финалист. Така той директно ще отиде на финала, който е на 18 декември и ще бъде излъчен на живо по bTV. Това се случи чрез гласуване на вече екс фермерите, които дадоха своя глас.

Интересното е, че Калин Терзийски също трябваше да гласува, но бе изваден от Фермата малко преди да пусне своя глас, тъй като водещият Иван прецени, че той не се чувства добре и го изведе да подиша чист въздух. Писателят обаче не се върна, за да гласува. Ако Калин бе гласувал нямаше да се стигне до равенството между Стоян и Финци (5 на 5) и нямаше да е нужно прегласуване, както стана снощи.

Така двамата сигурни финалисти са - Галя и Финци. Тази вечер, на дуел, ще се изправят Юлияна и Силвия.

В четвъртък, на арената, ще отидат Нико и Стоян. Победителите от тези два дуела също ще отидат на големия финал в неделя.