Вторият женски дуел във „Фермата“ приключи с победа за една от най-сексапилните жени в шоуто – Антония Сандова, която получи и подкрепата на повечето участници. Художничката запази мястото си в стопанството след като надви с 10 на 5 точки адвокатката Милена Станджикова. Резултатът предизвика гнева на зрителите, които заподозряха, че дуелът е нагласен, за да се даде шанс на Антония да продължи флирта си със сегашния фермер Калоян и да има любовен елемент в предаването.

„Иван, Андрей,опорочихте хубавия замисъл на играта.Но се играе в такова време, когато парите и късите поли са на мода. Жалко”, пише Жана Стефанова. „Милена е достоен играч и заслужаваше да остане! Всички се обединиха срещу нея, но въпреки това тя се бори с усмивка. Браво, Милена, ти си победителят в този двубой!”, коментира Бонка Бонева.

До предпоследната битка силите между двете съпернички бяха изравнени, но на последния, решаващ етап, късметът изигра лоша шега на юристката. След като мина през всички препятствия, тя се провали при рушенето на стена от дървени трупчета. В същото изпитание Антония беше по-бавна, но свали повече „тухли“, като ги целеше с топки и триумфира като победител. 

„Не ми е писано да хвърлям топки с тази ръка, трябва да подписвам сделки и договори с нея“, коментира Милена, без да свали усмивката от лицето си. В стопанството Милена предизвикваше полярни реакции със силния си, непреклонен характер и твърди позиции. По време на дуела зад нея застанаха само четирима участници – Асен Илиев, Даяна Ханджиева, Йордан Белев и Ангел Тенев, които се опитваха да надвикат по-голямата и шумна агитка на Антония.

„Във „Фермата“ бях много харесвана и много мразена. Страхотно се забавлявах, но и тъгувах. Преминах през буря от емоции и изживях своята мечта да участвам в шоуто“, заяви адвокатката преди да си тръгне завинаги от стопанството.
Радостна от победата си, Антония се разплака и бе посрещната с бурна радост от подкрепящите я участници. Триумфът й на Арената автоматично й донесе номинация за фермер на седмицата.