Пореден шок с преобразяването си предизвика Камелия в петък вечер с участието си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, видя първи Hotnews.bg. Освен резнатия нос, за който се изписаха тонове мастило, певицата се похвали и с нова коса. Екстеншъните й бяха толкова непривични, че тя през секунди оправяше опашката си и непрекъснато нагласяше прическата, точно като притеснена ученичка на първа среща. Ками обясни, че е прибягнала до тунинговането, чак като е станала на 50 години, но дума не обели за обемните си устни.

Зрителите не можаха да повярват на очите си и предизвикаха буря във Фейсбук страницата на шоуто, като сравниха гостенката на Цитиридис с Майкъл Джексън, Емилия и Преслава. С една дума общото мнение бе „ужас“, а водещият отново показа пълен непрофесионализъм като преписа на Ками песента „Жива рана“, която всъщност е на предшественика му Слави Трифонов, явно имайки предвид „Луда по тебе“.

Той не знаеше и друга песен на фолкаджийката, но още по-скандално е, че оряза думите й. Във видео преди участието си Камелия обеща да разберем подробности за промяната в „Гласът на България“, където тя бе ментор последните години. В шоуто обаче не чухме нито дума по въпроса, а слухове в последно време носят, че Глория ще замени Ками