Виктория е вторият напуснал приключението „Игри на волята: България“ след елиминационна битка със Симеон. Баланс, копаене в пясък и носене на изключително тежки трупи бяха част от препятствията, през които трябваше да преминат двамата воини, за да стигнат до пъзела, който определи и победителя. Отшелникът успя да се справи по-бързо с трасето и пръв подреди логото на предаването, което донесе и победата му. Освен още една седмица господство над безлюдната локация, Симеон получи и най-ценната награда – огън, който ще направи оцеляването му по-лесно.

„За мен беше чест и истинско приключение да бъда тук. Иска ми се този сезон да бъде спечелен от жена, но по-важно е победителят да бъде достоен човек“, каза след битката Виктория. Тя обясни, че се чувства горда и в никакъв случай не е разочарована от представянето си, защото е дала всичко от себе си във всяка една битка.

На първата изцяло мъжка капитанска битка сили премериха Морунов, Братоев и Валентин. Пазенето на баланс се оказа сложна задача и за тримата, но Марунов успя да надвие съперниците си. Първоначално победителят отказа да вземе 50 златни гроша за себе си и поиска предимство за Бойците, но водещите Димо и Ралица успяха да го изкушат с друго тайно оръжие. Капитанът на Бойците не се поколеба да избере предложените му „Саби на спасението“.

С тях той може да си осигури два гласа на предстоящ съвет, когато прецени до края на играта. Единственото условие да бъдат използвани е да останат в пълна тайна от съотборниците му. Зрителите напълно одобриха решението на капитана, като уточниха, че с хора като Мани трябва да се действа така. "Добре,че избра себе си пред това разпадащо се племе. Аз бих направила същото на негово място!“, пише зрителка. „Морунов постъпи правилно,защото в неговото"племе"няма отборни играчи и всеки желае да забие нож в гърба на другите.Особено Мани и Неделчо“, подкрепя я друга.

"С тези 2 гласа могат да пратят Мартин и Неделчо на съвет. Соня и Стоян ще гласуват за тях, Морунов също, при равни гласове Морунов праща някой на битка като капитан, при разпадане, Мани при шампионите и Братоев ще я хвърли в реката", обяснява тактиката друг.