Истинска гавра спретнаха Магърдич Халваджиян и Васил Василев-Зуека на бившия си приятел Слави Трифонов. Поводът бе хитът на Дългия „Дулсинея”, който изпълни Златка Райкова. Тя въобще не се справи със задачата и получи най-ниските оценки, но пък песента и видеото към нея даде възможност на зрителите да си припомнят как е изглеждал Слави преди години-с дълга плитка и буен перчем.

Трифонов не обича да се връща към този си период, но гаврата бе и заради пълната несъвместимост на секси, женствената и много красива Злати с мъжкаря Слави. Плеймейтката приличаше по-скоро на травестит, а характерните движения на Слави бяха направо комични на сцената. Гаврата продължи и с вдъхновеното участие на Зуека, който партнираше на Злати на сцената.

Продуцентът на „Като две капки вода” и водещият на шоуто са в сложни отношения с Дългия от години. Първоначално и тримата бяха близки приятели, като Маги режисираше клиповете на Трифонов, а Зуека бе един от най-верните му хора в „Ку-ку”. По-късно Слави и Халваджиян се съдиха, а Васил Василев разказа какъв лузър бил Слави в началото на кариерата си и как тогавашната му жена Нина Димитрова го съветвала да се посвети на виолата, а не на телевизията. Вчера бе дадена поредния залп във войната между тримата, която със сигурност ще продължи.