Членовете на една от най-силните и постоянни двойки у нас - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, са напълно смразени в отношенията си и на път да се разделят завинаги.

Причината е, че Зуека се е превърнал в напълно друг човек след развода си с Нина Димитрова, пише „Всеки ден". Докато бил с нея, Василев не смеел да си казва мнението за каквото и да е било, защото постоянно бил овикван, че е тъп и по-добре да не говори.

Сега, след като вече бил свободен обаче, най-сетне нещата са се променили и той си пердашел каквото му е на акъла. Зуека така се отприщил, че си давал мнението за всичко и всеки, без дори да му го искат. Мърморенето му и критиките не подминали и неговия добър приятел Димитър Рачков.

Докато Зуека се къпе в любовта на своята нова приятелка Анна Вичева, то Рачков търпи грандиозен провал в своята връзка с Мария Игнатова. Те вече не са заедно, а раздялата се преживява много тежко именно от Рачков.

Васил си позволявал да му дава съвети и акъл как да възстанови отношенията си, което пък много дразнело Рачков.

*Мария и Димитър (Снимка: Bulphoto)

„Този човек не млъква, постоянно говори за всичко, което чуе, има мнение за проблемите на всеки и направо не можеш да му затвориш устатата. Много е дразнещо и малко по малко вбесява всички", коментираха от екипа на „Господари на ефира".

Само преди няколко дни постоянните дрънканици на Зуека довели до страшен скандал между него и Рачков. Къдрокосият актьор, който направо побеля след раздялата си с хубавата Мария, побеснял, когато Зуека му дал акъл да си свали „някоя нова мацка, защото тази блондинка е вече остаряла песен". Василев дори заявил, че никога не я бил харесвал. Това изкарало извън нерви Рачков, който дори щял да скочи на бой на Зуека.

В крайна сметка Василев се осъзнал, че май е прекалил, и се извинил, но късно, защото от месеци отношенията им са сложени във фризера. „Май е имало причина Нина да не му разрешава да говори, та той наистина не си мери приказките и понякога казва неща, които са направо обидни, да не говорим, че вече дори съветва продуцентите как да си правят предаването", разказаха от фирмата на Магърдич Халваджиян.

*Мария, Зуека и Рачков