"Опитвам се да бъда весел човек и да отговарям на всяко нещо със смешка". Това заяви за "Комбина" по NOVA Васил Василев - Зуека.

"Прякорът ми идва от заек, защото тичах много бързо в училище. Един съученик ми го измисли в 3 клас и си остана и до днес", каза още той. "Синът ми Стефан е на 3 г., нищо не разбира - ни от елха, ни от нищо. Докато направиме елхата, той я разваля", разказва актьорът.

"Димитър Рачкоя е малко по-затворен в живота, но е много забавен човек. Мен какъвто ме виждате, такъв съм си", признава той.

"2016 за мен бе прекрасна година, но за жалост много близки, приятели и колеги си отидоха. Това е най-тъжното нещо, но и ние един ден ще поемем към полетата - неизбежно е", споделя Зуека. Актьорът призна, че през април месец прави 52г.

"Ама вижте Влади Априлов - той е с 8 г. по-голям от мен, а изглежда по-млад", добавя той.

"Не ревнувам дъщеря си, но съм й давал едни бащински съвети, които се надявам да следва. Най-важният е този да е здрава, който включва и това да не обърка конците и да не си провали живота", казва актьорът.

"Искам децата ми да учат в чужбина, а не тук. Искам те да нямат живота, който аз имам, защото той е труден. Нещата не са такива, каквито ги виждате на екрана", добавя той.