Гащи ще развяват в българския телевизионен ефир, при това в най-гледаното време, видя Hotnews.bg. В първия епизод на „Гласът на България” Камелия получи гащи с лика на Влади Ампов-Графа, дискретно показващи се от двата крачола. Както само тя умее, певицата ги размаха от стола си на треньор пред всички зрители с дяволита усмивка. Заигравката между двамата с долното бельо веднага се пренеси във втория епизод на „Като две капки вода”.

Водещият Васил Василев -Зуека се показа по наполеонки с образа на продуцента Маги Халваджиян, пак на всеки един крачол . Портретът на арменеца бе огромен за разлика от този на Графа, но не остави никакво съмнение, че сценаристите на единия формат крадат идеи от другия. В интерес на истината трябва да признаем, че водещите на Капките и друг път са оставали по гащи на сцената, но този път не вярваме съвпадението да е случайно.

Надяваме се, развяването на гащи в национален ефир да с сведе до минимум за сметка на по-оригинални смешки, злободневни скечове и най-вече-качествена музика и актьорска игра, защото номерът с наполеонките вече доста се изтърка. 

снимки:bTV и Нова телевизия