Един от най-талантливите актьори у нас Васил Василев-Зуека от два дни е хит в нета с... продадените си картини от първата изложба. "Хора, в шок съм! Толкова е хубаво, когато трудът ти е оценен, а още по-хубаво е, когато е реализиран. Първите ми 11 картини поемат към своите собственици". С тази радост в гласа тв водещият изказа благодарността си към всички, които избраха да имат в колекциите си "част" от Зуека.

"От години рисувам и на 10 декември трябваше да направя изложба в галерия в Пловдив. Но заради пандемията това няма как да се случи. Пуснах картините да ги видят хората в нета, а те взеха, че почнаха да ги купуват", смее се Зуека и продължава вече по-сериозно: "Кризата е огромна в момента за творците.

Преди време с Влади Априлов поставихме един сатиричен спектакъл, който беше предназначен за българите в чужбина, и направихме 12 представления навън през февруари. Казва се "Ние, българите" по текст на Влади, много е смешен. Българите много се смеят, а после плачат. Но сега няма как да се играе, това бе последното, което направих преди пандемията", сподели тв водещият.

източник:България днес