Гонещият 50-те Васил Василев-Зуека отчаяно иска да изглежда по-млад и затова редовно боядисва косата си, при това в най-тъмното черно.

Господарят на ефира, който всеки момент ще стане баща на дете от 20 години по-младата си любовница Ани, отчаяно се стреми да прикрие белите косми и все по-оредяващата си коса, която третира с най-скъпи препарати срещу оплешивяване.

Суетният Зуек гледа по всякакъв начин да избягва да слага и очилата си, въпреки че те струват три бона. Заради старческо далекогледство той е безпомощен без цайсите си, когато чете и шофира, но упорства и ги ползва само в краен случай, разказаха колеги на звездата от „Нова телевизия".

Черните очила видяха и зрителите на играта „Стани богат". Зуека се принуди да ги сложи, за да прочете въпросите, но бързаше да ги свали веднага и те се задържаха на носа му само по няколко секунди.

Комичните му движения, с които се опитваше да скрие лупите и монтираните кадри, на които ту бе с тях, ту без тях, здравата разсмяха хората пред екрана.

Васил Василев се е вманиачил и по здравословната храна в опита да задържи младостта. Спазва строг хранителен режим без мазно и пържено и много внимава какво яде. Диетата с био продукти пропагандира пред всичките си колеги, на които вече им е омръзнало да слушат колко са полезни пресните плодове и зеленчуци.