Актьорът не давал и лев издръжка на актрисата за общото им дете Девина, заради което тя отново се наострила срещу него и не му дава да вижда дъщеря си, пише "Всеки ден".

Зуека и Нина се разделиха преди близо година, след като стана ясно, че той й е кръшкал цели 7 години. Нисичкият кукувец се залюбил с доста по-младата режисьорка Анна Вичева, но нямал сили да напусне семейството си и затова живеел едновременно и с двете.

В крайна сметка Зуека и жена му се разделиха, а актьорът заживя при любимата си Ани.

Няколко месеца по-късно актьорът се постара да намери път към Нина и Девина и измоли прошката им навръх Коледа. Тогава водещият и жена му се разбрали и за размера на издръжката, която да плаща всеки месец, тъй като актрисата не смогвала да се справя сама с разходите.

Така Зуека започна отново да посещава семейното жилище, където останаха след раздялата жена му и детето, и да се вижда с Девина, когато пожелае. Актрисата пък видимо се замогна и дори смени стария и малък „Хюндай" с по-нов модел джип от същата марка.

Преди 3 месеца обаче Василев неочаквано спрял да дава пари и се оправдал, че изпитва финансови затруднения, тъй като имал забавени хонорари. Той обещал, след като ги вземе, да плати парите накуп. Това обаче не е станало и до момента, а Нина изнемогва.

Тя върнала новата си кола, за чиито вноски вече няма пари, и отново е разочарована от Зуека. Актрисата буквално побесняла, след като научила, че водещият и любовницата му правят ремонт на апартамента на майка му и ходят на почивки през уикендите, а в същото време той се оправдава, че няма пари за детето. Нина дори заплашила, че ще стигне и до съда, ако Василев не й даде парите до края на месеца.