Васил Василев – Зуека е двуженец. Актьорът и в момента има два брака с две различни жени.

През януари 2017-а водещият се ожени за половинката си Ани Вичева, с която сключи граждански брак. Водещият на „Като две капки вода“ обаче все още има валиден църковен брак с първата си жена – бившата пиарка Румяна Узунова.

С нея се женят още в трети курс – на 14 септември 1990 г. подписват, а година по-късно се венчаят в църката „Света Неделя“, писа „Таблоид“.



Бракът обаче просъществува само три години. Когато Зуека подава документи за развод, той вече е известен. Майтапът е пълен, тъй като решението за развода трябва да влезе в сила на Деня на лъжата – 1 април. За една бройка да се наложи да се развеждат отново, тъй като магистратите не приели сериозно раздялата им – решили, че това е някакъв номер, който актьорът решил да им направи. Съдиите били убедени, че ги снимат със скрита камера. В крайна сметка талантът от Сливен разтрогнал гражданския, но забравил църковния брак и така в очите на Бог и до днес се води половинка на Румяна Узунова.

Малко по-късно Зуека заживя с бившата си преподавателка във ВИТИЗ Нина Димитрова. С нея бяха заедно в продължение на 20 години. Тя го дари с дъщеря Девина, но така и не стигнаха до брак. През 2012-а комикът се залюби с режисьорката Ани Вичева, а през април 2014-а тя го дари със син – Стефан. Преди малко повече от една година двамата сключиха граждански брак.

Източник: HotArena