Известният актьор Васил Василев – Зуека напълно е освирепял в последно време, издадоха го негови колеги.

След като заряза жена си Нина Димитрова заради по – млада любовница, сега реши да разкара и новата Анна Вичева, без всъщност да има никаква реална причина затова.

Приятелите му са разтревожени, защото поведението му издавало сериозно разстройство на нервите. В живота били наблюдавани много подобни случаи, в които заради семейните проблеми и голямото напрежение на работа, мнозина тотално изтрещяват и предприемат необратими постъпки.

Някои от близките му опитали да си поговорят с него, но той ги отрязал с твърдението, че няма време поради многото си ангажименти в телевизията. Видът му обаче съвсем не вдъхвал доверие, а погледът му бил като на невменяем. Задали му директно въпроса защо се е скарал и с Вичева, на което Васил уклончиво отговорил, че няма време за семейна връзка.

В същото време обаче, през последните дни все повече търсел компанията на бившата си Нина под претекста, че трябва да репетират заедно за предстоящата постановка на техния частен театър. След като приключат снимките за „Господари на ефира”, Зуека веднага тичал при нея да търси утеха.