Малко хора очакваха, че Линдзи Лоън ще успее да се пребори за ролята на Елизабет Тейлър.

Проблемите със закона на младата звезда, зависимостите й и непрестанните отрицателни новини около личността й можеха да й изиграят лоша шега и да я лишат от възможността да получи бленуваното участие.

Но нещо в Линдзи впечатли режисьора и тя бе избрана да се превъплъти в легендарната актриса. В биографичната лента "Лиз & Дик" палавата холивудка си партнира с Грант Боулър, когото познаваме най-вече от сериалите "Грозната Бети" и "Истинска кръв".

Тази седмица бяха пуснати първи кадри от предстоящата лента. Едната снимка показва Лоън на яхта, облечена в цял бански с леопардов десен. По-интересна е черно-бялата фотография, която е и първата официална снимка на "Лиз & Дик", пишат от jenite.bg.

Няма как да не обърнем внимание и на още един кадър. Той е направен по време на снимките на филма и показва караница между Елизабет и Дик. По-интересното в случая е, доколко Линдзи е влязла в ролята си. Тя дори не подозира факта, че гърдите ѝ са изцяло на показ. Което, от една страна доказва максималното отдаване на актрисата, а от друга - е, от друга просто показва зърната ѝ.

С нетърпение очакваме филма, защото идеята му е да представи динамичната и страстна връзка между двамата актьори. Дик Бъртън е петият и шестият съпруг на Елизабет. Двамата се развеждат през 1974 година след 10-годишен брак, но година по-късно се женят отново. Следва нов развод през 1976 година.