Бразилската актриса и певица, известна като Зуза разкри при гостуването си в детско телевизионно шоу, че Майкъл Джексън е искал да се ожени за нея, както и че самата тя е станала жертва на сексуална злоупотреба в детството си.

Мария да Граса Менегел каза това в интервю, което шокира страната. "Антуражът на Майкъл Джексън искаше от него да се ожени, да има деца. Те търсеха някой за това. Работех в Испания, те ме поканиха да гледам негови изпълнения няколко пъти", каза тя пред телевизия "Глобо" в програмата "Фантастико".

"По-късно ме поканиха в Невърленд. Той научи всичко за мен, той четеше всичко за мен. Вечерях с него", каза Зуза. "По-късно дойде предложение от неговия импресарио, като ме попита дали бих приела да живея с него, тъй като той искаше да има деца, да се ожени. Те мислеха, че брак с жена, причастна към децата в Латинска Америка, би бил нещо добро", добави тя.

"За мен той бе идол, но от идол до нещо друго има разлика. Моят отговор очевидно бе "не", разказа тя. Зуза шокира телевизионната аудитория, разкривайки, че е била жертва на сексуална злоупотреба, когато е била на 13 години. Сега 49-годишната Зуза е най-богатата жена в Бразилия с богатство, което се изчислява на 1 млрд. долара, пише БГНЕС.