Нападателят на ЦСКА Али Соу вкара поредния си гол, но този път не в противниковата врата, а в личния си живот. Звездата на „червените“ мачка чаршафите с неземна родна красавица.

Става въпрос за 19-годишната Габриела Крекманова, която е доста активна в социалните мрежи с разголените си снимки. Красавицата става известна още на 16 години, когато печели титлата „Момиче Ловеч - 2017 година“, след което се изявява и като част от журито в конкурса. Габриела и Соу вече живеят заедно в един от най-тузарските комплекси в София, който се намира на "Симеоновско шосе". Футболистът и новата му половинка не крият чувствата си и често показват общи снимки. Тийнейджърката не пропуска домакински мач на ЦСКА, като в събота е присъствала и на измъчената победа над "Витоша" (Бистрица) с 1:0, пише "Телеграф".

Междувременно съотборникът на Али Соу в ЦСКА - Стефано Белтраме, защити нападателя след пропуснатата дузпа в двубоя с "Витоша". 27-годишният италианец сподели, че никой в съблекалнята не се сърди на Соу за пропуска. Освен наказателния удар гамбиецът профука и други чисти положения. „Дузпите са лотария, никога не знаеш какво ще стане. Али Соу просто нямаше късмет в ситуацията. На всеки може да се случи“, каза Белтраме.