Песента е по тест и музика на двамата изпълнители, а аранжиментът е дело на Алекс Нушев. Видеоклипът е поверен на Йордан Петков.

Ралица е млада, обаятелна, всеотдайна и много талантлива. Родена е в град Ямбол и там прави своите първи стъпки в света на музиката. На седем години постъпва в музикалната паралелка на ОУ “Любен Каравелов“ в Ямбол с усилено изучаване на пиано. Същата година проличава и нейният певчески талант и е поканена за член на детска вокална група „До Ре Ми-ни“. С тази група идват и първите награди от много конкурси на местно и национално ниво.

Не закъсняват и самостоятелните и изяви като паралелно с тях започват усилени уроци в класа на вокалния педагог Мария Ангелова. С нарастваща страст продължава средното си образование в музикалната паралелка на Гимназия “Васил Левски“ в родния си град с инструмент пиано.

Ралица Грудева от последния сезон на "Гласът на България" представи сингъла "На бара", който е с участието на Александър Христов.







Същевременно продължават участията и на родна и международна сцена като те са съпътствани с много награди и признания за нейният талант. След завършване на средното си образование тя продължава да трупа знания и да се усъвършенства в Нов Български Университет в София в класа на доц. Етиен Леви и Нели Маринкова, със специалност Поп и джаз пеене.

Не допуска компромиси в работата си и продължава да покорява музикални върхове. Пише стихове и текстове за песни и показва, че не само е изключителна певица, а и талантлив творец, пише signal.bg