Актьорът Том Влашиха, познат на зрителите като жрецът на Многоликия бог - Джакен Х'агар от „Игра на тронове“, стяга куфарите за България, с надеждата отново да посети Рилския манастир.

44-годишният германец ще направи визита у нас за българското издание на Аniventure Comic Con, което ще събере феновете на телевизионното кино и комиксите на 9 и 10 септември в Inter Expo Center.

След като разпише редица фотографи в София, Влашиха се надява да се отбие до най-посещавания манастир у нас. Той вече е обиколил Рила и Черноморието покрай предишните си посещения за снимките на различни продукции.

За последно актьорът разпуска на българска територия през 2013 г, след заснемането на втори сезон на крими сериала „Престъпления без граници“. Тогава, заедно с легендарния Доналд Съдърланд и звездата от „Бягство от затвора“ Уилям Фичнър, разследваха серийни убийства в района на ЦУМ.

Влашиха не е единствената знаменитост от кървавото фентъзи на HBO, която ще се отбие у нас за Aniventure Comic Con 2017. Селфи с българси фенове ще щракнат още Даниел Портман (Подрик Пейн) и Кийша Касъл-Хюс (Обара Сенд).