Честито на Лейтън Мийстър и Адам Броуди! Актьорите, познати на публиката от сериалите „Клюкарката“ и „Ориндж Каунти“ ще стават родители за втори път. Това стана ясно от снимки, публикувани в „Daily Mail“, на които се вижда наедрялото коремче на Мийстър. Тя и съпругът ѝ са забелязани на разходка в Лос Анджелис заедно с дъщеря им Арло.

Новината идва тъкмо навреме за шестата годишнина от сватбата на Броуди и Мийстър. Те се ожениха тайно през 2014 година, а само година по-късно стана ясно, че екранната Блеър е бременна. В края на 2015-а на бял свят се появи и първата им дъщеря Арло.

Снимки: FameFlynet

Двойката обаче ревностно крие подробности около личния си живот и най-вероятно скоро няма да потвърдят новината за втората бременност. Адам и Лейтън се запознават през 2011 година на снимачната площадка на „The Oranges“ и оттогава са неразделни.

Броуди споделя в интервю пред GQ, че двойката успява да намери баланса и да се справя с натиска на папараци и тежестта да живееш под светлината на прожекторите. „По-скоро обичаме да си стоим вкъщи. Не правим неща, с които целим публичност“, казва Сет от „Ориндж Каунти“.

Адам признава пред списанието, че бащинството е най-прекрасната роля, която е получавал и му дава нова перспектива за живота.