Драма, съспенс и спираща дъха игра от едни от най-обичаните актьори очакват зрителите на bTV от 11 ноември в новия хитов турски сериал „Черна птица“ (Kuzgun). Поредицата, спечелила безапелационно наградите за „Най-добър сериал за 2019 г.“ и „Най-добра екранна двойка“, ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 ч. и ще представи вълнуващата история на една невъзможна любов, препречила пътя на дълго чакано отмъщение.

Сюжет:
В края на 80-те години двамата най-добри приятели – Юнус и Рафат, работят рамо до рамо като полицаи в Истанбул. Всичко обаче се променя, когато при мащабна операция двамата хващат един от най-големите мафиоти в Турция, който им предлага подкуп, за да се спаси. Докато Юнус твърдо отказва предложението му, Рафат се поддава на изкушението и дори предава колегата си, обвинявайки го несправедливо.

Скоро честният полицай е замесен в скандал с наркотици, а предателят става дясна ръка на наркодилъра, в последствие и главен мафиот. На Юнус не му остава нищо друго, освен да отведе семейството си извън Истанбул. Малко след това обаче той умира, семейството му се разбива, а бандитите отнемат най-големия му син – Кузгун. 8-годишното момче се озовава на улицата, където трябва да се справя напълно само.

В продължение на 20-години сирачето трансформира цялата болка и травма от детството си в план за отмъщение. Вече голям Кузгун прониква в бандата на Рафат – най-добрия приятел на баща му, който го е предал. Скоро Кузгун започва да се издига в редиците и да се доближава все повече към целта си. Всичко върви по план до момента, в който не се натъква на Дила – дъщерята на Рафат и негова първа любов, на която става бодигард. Дила първоначално не разпознава Кузгун, но въпреки това усеща привличане.

Кузгун обаче знае коя е Дила. Въпреки опитите си да не изпита отново чувства към детската си любов, старата искра отново пламва и се превръща в най-голямото препятствие за Кузгун. Може ли тази несломима любов да победи жаждата му за отмъщение – отговорите в новия сериал „Черна птица“ – от 11 ноември, всеки делничен ден от 13:30 ч. по bTV.

Актьорите:
В главната роля в „Черна птица“ зрителите на bTV ще видят един от най-обичаните турски актьори в световен мащаб – Баръш Ардуч, познат с превъплъщението си на Йомер в хитовата романтична поредица „Любов под наем“. Негова екранна партньорка е Бурджу Бириджик, която успява да впечатли редица телевизионни критици с блестящото си превъплъщение на Дила. Звездният състав на поредицата се допълва още от имена като Онур Сайлак (Вели от „Ирония на съдбата“), Нилпери Шахинкая (Аслъ от „Сърцето на града“), Хатидже Аслан и др.