С ритуални процедури за лице и тяло, както и с разтоварващи масажи за скиори, бе открит зимният СПА-сезон в Банско.

Той съвпадна с официалния старт на ски-сезона в курорта, препълнен с легендарни скиори, гости от Балканските страни и много туристи. Събитието бе заснето и от специалните гости в Банско - екип на френската телевизия France 3.

Звездата от шоуто "Пълна лудница" Гери Аролска първа се наслади на новите процедури със скъпоценни камъни за изглаждане на лицето и ритуали за тяло с морски екстракти.

СПА-мениджърът на апартхотел Лъки Банско Рая Стоицова демонстрира последните екстри в масажите и процедурите, част от които хотелът предлага като бонус към нощувките. „Това не са просто масажи и процедури, а съчетание от ритуали с аромати и звук, които не просто влияят на тялото, но и на съзнанието”, коментира Рая Стоицова. Тя представи Минерален скулптуриращ ритуал за тяло, Ритуал за дълбока релаксация и за изглаждане на целулита. Както и масаж за скиори, който има за цел да възтанови мускулите след натоварването им на пистите.

Гери, която през лятото партнира на звездата Летисия Каста във филма на Камен Калев „Островът” се наслади и на ритуал за лице с планински кристали и скъпоценни камъни, с минерален концентрат и изглаждаща маска с червена глина за заличаване на бръчиците по лицето.

„Тъй като в момента в Банско има много гръцки туристи, мога да кажа, че като цяло те предпочитат силовия класически масаж, не се стремят да опитат нещо ново в процедурите. Докато българите и македонците всеки път идват, за да изпробват нещо по-екзотично и различно”, допълва СПА-мениджърката на Лъки.

Снимка: Лъки Банско