С огромно вълнение Младежки театър „Николай Бинев“ съобщава за бъдещата премиерата на спектакъла „Бившата мис на малкия град“. Автор е световноизвестният и изключителен драматург Мартин Макдона. Премиерата на спектакъла ще бъде на 23-и и 27-и септември, 2020 г., а следващите представления, които ви очакват в нашата програма ще се състоят на 16-и и 29-и октомври.

Това е първата пиеса на ирландския (макар и роден във Великобритания) автор, която го превръща в световна сензация, и за която получава множество награди и номинации. Преводът на български е на Мариана Мелнишка – преводач с огромен опит, чието име стои зад преводите на култови заглавия като „Портокал с часовников механизъм“, „Какво видя кучето и други истории“ и 3 романа от поредицата „Хари Потър“.



Режисьор на спектакъла е директорът на Младежки театър „Николай Бинев“ – Владимир Люцканов. Напомняме, че той е режисирал множество успешни представления в Младежки театър, сред които „Вятърът в тополите“, „Кухнята“, „Летище“, „Страхотни момчета“, „Красиви тела“, „Аз, Фойербах“ и спектакъла по песни на Стефан Вълдобрев „По-полека“!

Актьорският състав на спектакъла „Бившата мис на малкия град“ е поредното впечатляващо звено в екипа на този проект. В ролите ще имате възможност да видите страхотните Искра Донова, която гледаме в сериала "Братя", както и Станка Калчева, Николай Луканов и Николай Владимиров. „Бившата мис на малкия град“ е спектакъл за отношенията между обикновените хора, които търсят светлината в тунела; за тези, които преследват личната си Обетована земя, в чието съществуване не са напълно убедени, макар и на моменти сякаш да я виждат пред очите си – миг преди да изчезне и те отново да бъдат погълнати от сивотата. Спектакъл за хора с мечти.

Младежки театър „Николай Бинев“ подчертава, че гарантира, че всички спектакли в театъра ще се проведат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /50%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители. 

Билети за премиерата на спектаклите „Бившата мис на малкия град“, както и за всички останали спектакли очакват зрителите на касата на театъра, която ще работи всеки ден без неделя и понеделник от 11:00 ч. до 19:00 ч. Билети могат да бъдат закупени и на сайта на Младежки театър – www.mlt.bg!