Сезонът на партитата в Bedroom club винаги е на ниво, но тази вечер купонът ще бъде взривяващ! Най-актуалният гръцки R&B Dj, Saras, пристигна в София и е готов отново да ни накара да танцуваме като за последно. Той идва за втори път в България, по покана на Bedroom premium club и тази вечер ще изнесе специално лайф шоу. Той е един от най-търсените dj-и в Гърция и гостуването му в София е резултат на месеци преговори.

Saras e резидент на хитови клубове в Атина, Солун и Миконос и има силен афинитет към Trap музиката. На челни места в класациите са колаборациите му с най-големите гръцки рапъри. Изявата му в София пък поставя началото на поредица култови R&B вечери. Те ще се състоят всяка сряда, когато хип-хоп музиката има запазено място в клуба. От този сезон Blackroom партитата ще имат нови резиденти и превес на Trap рапа.

Всеки четвъртък в клуба пък ще звучат ретро хитовете на 80-те и 90-те години, което ще възроди едни от най-емблематичните партита на нощна София, тези в които властва диско музиката от миналия век. А ние нямаме търпение довечера да се раздадем на качествени R&B селекции. Нека купонът започне още в сряда вечер!