Най-после стана ясно кой е официалният любовник на кандидат-миската Звезделина, на когото тя дължи лъскавия си живот.

Това е гръцкият милионер Дмитрий Либерис. Благодарение на него варненката е обиколила половината свят и живее като царица, без да си мръдне пръста, пише ''Всеки ден''.

Звезделина непрекъснато подчертава, че разполага с много пари, но досега не е обяснила откъде ги има, след като не работи нищо. Оказа се, че банковата й карта в последно време е красавецът Дмитрий, който носи гръцката фамилия Либерис.

Звезделина ударила десетката с младия бизнесмен, който освен че разполага със завидни финансови възможности, изглежда като холивудски секссимвол. Благодарение на него варненката успяла да се откъсне от миналото си на компаньонка, твърдят слуховете.

Тя дотолкова харесва новия си живот с Дмитрий, че дори понякога си позволява да се подписва с неговата фамилия, намеквайки му, че няма нищо против да се омъжи да него. Миската дори го предизвикала да й предложи брак, макар и на шега, снимайки се със сватбена рокля. „Ще се омъжиш ли за мен?", я попитал Дмитрий, когато видял снимката. Въпросът обаче не бил зададен сериозно, тъй като и до днес варненката не може да се похвали с годежен пръстен.

Въпреки че не може да се оплаче от официалната си връзка, Звезделина очевидно не може да избяга от природата си на жена с голямо сърце, в което един мъж не е достатъчен. Наскоро се разчу, че тя изневерява на Дмитрий с първородния син на най-богатия българин Цоло Вутов. Състоянието на Вутов преди 2 години бе оценено на 438 млн. лева.