Претендентката за „Мис България“ 2013 Звезделина Иванова близо за месец изгубила слуха си атентат.

Кандидат-миската, която вече напусна риалити шоуто, претърпяла тежка операция, за да си върне слуха, издават нейни близки.

Инцидентът станал, след като взривили зърнения бос Асен Николов. Семейството на Звезделина се оказали съседи с него и по време на атентата били в дома си.

''Можете да си представите какво е изживяла Звезделина. Наложи се да бъде оперирана, защото от ударната вълна оглуша с едното ухо“, разказва майка й Нина Иванова.

Самата Звезделина няма нищо общо с боса, освен че са съседи, но в светските среди я свързват с доста известни персони. Сред тях са Слави Трифонов, Ники Михайлов и дори Красьо Черния.

По думите на майка й, слуховете за аферите на Звезделина ги пускали Николета Лозанова и Магда, които се дразнели от факта, че манекенката е в приятелски отношения с бившите им гаджета.

Според друг слух, брюнетката със силиконови форми си има сериозен приятел, който от години живее във Франция. Мъжът е гръцки магнат, каза се Димитри Либерис и според запознати е неприлично богат.

И докато роднините на моделката категорично отричат Иванова да има връзки със знайни и незнайни представители на родния хайлайф, то в модните среди я одумват като доста скандална.

Запознати издават, че е станала най-добър модел на България за 2006 година по втория начин, освен това е била изгонена скоропостижно от Визаж заради некоректно отношение към останалите модели.

Любопитен факт е и че горещата варненка е родом от село Дъбравино, но крие произхода си. В селото обаче искрено се радват на успехите й и редовно я гледат в ефир, пишат от „ШОУ“, цитира hotarena.net.