Звезделина Иванова отпразнува четвърт век с шумен купон!

Най-коригираната претендентка за „Мис България 2013” отбеляза празника си в компанията на приятелки и съперници!

Брюнетката бързо забрави за грозните квалификации и етикети, писанията по жълтата преса и одумките. За да покаже, че пиперливите коментари, агресията и лошите чувства са останали в Двореца, тя не се стисна и хвърли прилична сума, за да отбележи личния си празник в столичен клуб, пише kliuki.ws.

Звезделина явно не е просто много кубици силикон, корекции и хвалби за яхти и пари. Още в реалитито тя се показа много щедра и разбрана, готова да помогне на по-малките момичета с всичко, което може.

*Звезделина със Златка Димитрова

Това се оцени дори от плямпалото Вили, която стана огромна причина за резила на Звезди. До вчера девойчето коментираше, че смята „кака” си за компаньонка, любителка на многобройните конфигурации в леглото. Сега обаче бившата гимнастичка си посипа публично главата с пепел:

„Поддържана мацка и… мисля, че показа на мен и на всички вас, че е едно силно, мъжко, интелигентно и добро момиче (ненормално и лудо също) и се превърна в мой личен пример за подражание и пример за това, че една красива жена може да бъде много повече от лъскава обвивка. Честит рожден ден Звьозди и тук във фацето ест! Пожелавам ти да продължаваш да се САМОРАЗВИВАШ и да бъдеш това, което си, защото си повече от прекрасна! И скоро да празнуваме друго…знаеш…''