Опасна хубавица със силиконови прелести буквално изсмуква банковите сметки на топ богаташи, твърдят жертви на моделката. 26-годишната варненка Звезделина Иванова, която през 2013 г. участва в конкурса „Мис България" е тотален хит сред родните ВИП-ове с безлимитни кредитни карти, обясни източникът.

Наточената брюнетка, носител на титли като „Бест Модел България 2005" и „Бест модел Европа", вече има зад гърба си няколко супер известни гаджета, които успели да се отскубнат от любовната й хватка преди да бъдат посетени от счетоводителя си с новината, че току-що са станали клошари. Сред имената на спасилите се откриваме Слави Трифонов, Красьо Черния, Владимир Вутов - син на мултимилионера Цоло Вутов и т.н., пише „Всеки ден".



Не всички обаче са извадили тоя късмет. Отлично запознатият с врътките на Звезделина ни обясни, че 57-годишният строителен бос Румен Иванов не е успял да се спаси от опасния чар на тунингованата варненка.

Шефът на известната в бранша фирма „Крит" е бил едно от последните гаджета на моделката в една от най-дългите й връзки въобще - цели 2 години. За това време баровецът така хлътнал по издутите й форми, че зарязал бизнеса и отделял цялото си време, за да угажда на капризите й - околосветски пътешествия, шопинг турове в модните столици на планетата, ваканции по топли острови и прочие екстри.



За негово нещастие обаче съвсем неволно сгащил палавницата с 93 см гръдна обиколка да се мачка с поредния обожател до вратата на асансьора в кооперацията, където й дал апартамент. Поставен пред ужасяващата истина, че дели красотата на Звезди с други мъже, Румен Иванов се сринал психически дотам, че се наложило да постъпи за лечение в клиника. За капак докато босът лекувал изпилените си нерви и вратните болки от тежестта на рогата, които му сложила миската, строителният му бизнес изпаднал във финансов колапс и няколко банки наложили тежки запори.



По ирония на съдбата към разпадащата се империя „Крит" посегнал друг любовник на златотърсачката - Красьо Черния. Именно заради Иванова прочутият с контактите си в Темида плевенчанин бе изоставен от дългогодишното му гадже - фолк певицата Магда.



Не е ясно с какви щети се е разминал един от най-известните ловъри на Зведелина - шоуменът Слави Трифонов. Знае се, че през 2013 г. силиконовата барби имала вземане-даване с богаташа след среща в столично заведение. Двамата изкарали потна нощ в дома на Дългия, но дали романсът има продължение - историята мълчи.